Doodeling August Away….

Nok en måned har snart flydd avsted og høsten er i anmarsj….eller vi har vel hatt høst mesteparten av sommeren uansett. Gleder meg litt til høsten jeg – det er noe eget magisk med den: fargene, luktene, kveldene, bladene, regnet, film m.m

I forrige uke startet skolen opp igjen og jeg er nå i full sving med studieåret 2016/2017. I år skal jeg ha matte, og det tenkte jeg skulle bli artig og lett. Jeg har jo alltid elsket matte. Vel i hvertfall da jeg faktisk hadde matte på skolen. I etterkant har det jo hovedsaklig vært litt lett overslagsregning under handleturer. Så etter første samling satt jeg faktisk igjen med en panikkfølelse og uro i magen – det var så mye som hadde falt bort😵. Etter å ha telt litt over årene fant jeg ut at det ikke var så rart. Det er 10+år siden jeg hadde matte sist😮. Så i helgen måtte det litt matteoppfrisking med hjelp av storesøster (mattelæreren) til- og nå føler jeg at jeg er på riktig spor igen. Dette skal gå bra👍🏻.

Jeg er usikker på hvor mye kreativitet det blir framover, men i august har jeg doodlet litt:

En engeldude. Mixedmedia på lerret, 30x40cm.

Hest med lillablå øyne. Mixedmedia på lerret, 20x20cm.

Hest med lilla øyne. Mixedmedia på lerret, 20x20cm.

Hest med grønne øyne. Mixedmedia på lerret, 20x20cm.

Bakgrunn under prosessen. Lag på lag med dekorark, boktekst, spraymaling, klistremerker, stempel, gesso og akrylmaling. Dette for å skape en spennende bakgrunn til doodletegningene mine.

På videoen under fra instagramkontoen min er jeg igang med et nytt prosjekt. Litt usikker på hva det skal bli tilslutt, men noe blir det. Forelpig er det et 50x100cm lerret halvveis dekket med collage:

Det har blitt endel doodeling i det siste, og det liker jeg godt. Jeg satt imidlertid i sted og tenkte at jeg kanskje skulle finne frem litt forskjellige teknikker fremover, som f.eks. pastelblyanter, fargeblyanter, tusj, akvarellmaling eller kanskje ganske enkelt gråblyantene mine. Hvor mye tid jeg får til dette vet jeg ikke helt, men det kan jo være litt godt med noen avbrekk innimellom studiene. Vi får se!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: